AUTOMOTIVE CUSTOM SRL efectuează servicii pentru reparaţii parbrize în Alba Iulia. Dacă parbrizul maşinii dvs a suferit o mica fisură şi nu necesită neapărat înlocuire, noi îl putem repara! După producerea fisurii este recomandat să vă prezentaţi la sediul nostru cât mai repede. Lăsarea parbrizului deteriorat poate duce la agravarea fisurii şi implicit la deteriorarea iremediabilă a parbrizului.

Un parbriz deteriorat este frecvent rezultatul unei pietre de pe şosea antrenată de roţile unui vehicul şi aruncată cu viteză. Când atinge parbrizul maşinii, creează o mică spărtură în geam. Netratată, spărtura continuă să se extindă prin fisuri ce pot ajunge până la marginea geamului. Când se întâmplă acest lucru, automobilul nu mai poate fi condus în siguranţă, iar parbrizul trebuie înlocuit. Parbrizul maşinii fisurat scade vizibilitatea în timpul conducerii şi poate distrage atenţia de la trafic.

Reparaţia parbrizului previne fisurile să se răspândească şi redă transparenţa geamului. Reparaţia lui face spărtura aproape invizibilă. Metoda de reparaţie constă în câţiva paşi. Prima dată, toate cioburile desprinse sunt îndepărtate cu grijă. Prin această operaţiune se creează un pasaj în spărtură. Apoi, un injector este montat pe parbriz direct pe zona spărturii. Injectorul creează un vid ce trage aerul din spărtură şi injectează o răşină specială în acest spaţiu, umplându-l complet. Zona este expusă la o lumină ultravioletă, ce uscă răşină. Operaţiunea redă integritatea şi claritatea zonei afectate.

SC AUTOMOTIVE CUSTOM SRL
Bd. Republicii, Nr. 4
510174 Alba Iulia, România
Tel: 0723.167.477