Folia LLumar este o peliculă metalizată de înaltă performanţă ce reduce consistent radiaţia solară. Foliile pentru clădiri se pot folosi în birouri sau spaţii de producţie unde lumina solară este prea puternică. Ele se găsesc în variante reflexive sau nereflexive şi pot fi transparente, colorate sau texturate pentru a se potrivi cu design-ul interior.

Între 12% şi 93% din lumina solară este oprită de folie (în funcţie de modelul ales), elimină peste 99% din radiaţia ultravioletă şi blochează până la 93% din strălucire. De asemenea, până la 76% din căldura provenită prin sticlă, direct de la soare, poate fi oprită prevenind supraîncălzirea spaţiilor cu ferestre mari.

Oferă un confort sporit

Lucrul într-un spaţiu luminat direct de lumina solară duce la stări de oboseală şi pierderea concentrării. Montate pe partea interioară a ferestrei, foliile LLumar reduc strălucirea din încăpere, dar şi diferenţele de temperatură între zonele luminate şi cele umbrite. De asemenea, sunt oprite peste 99% din radiaţiile UV dăunătoare.

Reduce costurile de încălzire sau răcire

În timpul verii, 79% din căldura provenită direct de la soare este oprită. În timpul iernii, 30% din căldură este păstrată în interiorul clădirii. Astfel, folia poate reduce costurile necesare încălzirii pe timp de iarnă şi răcirii pe timp de vară.

Previne decolorarea

Datorită strălucirii, cu timpul, razele solare decolorează orice le stă în cale. Foliile profesionale LLumar opresc 99% din razele ultraviolete ce nu pot fi stopate de sticla obişnuită.

Aspect decorativ

Foliile decorative pot da un nou stil clădirilor la un cost mult mai mic decât alte decorări, fără alte inconveniente. Sunt disponibile într-o gamă variată de culori şi texturi: colorate, semi-reflexive sau total reflexive. Din interior, ele au un aspect plăcut, puţin obscur şi nedeformant, iar din exterior au o aparenţă uniformă ce completează design-ul clădirii.

Broşură pentru folii decorative LLUMAR

Fişă tehnică folii reflexive

Fişă tehnică folii nereflexive

Fişă tehnică folii decorative

SC AUTOMOTIVE CUSTOM SRL
Bd. Republicii, Nr. 4
510174 Alba Iulia, România
Tel: 0723.167.477